Szállítási információk

A megrendelt pólókat nagykanizsai üzletünkben, a Nagykanizsa, Fő út 23 . alatt munkanapokon 10-17 óra között személyesen is átveheted.

Ha házhoz szállítást választasz, akkor a megrendelt pólókat elkészítés után a GLS futárszolgálat fogja kiszállítani.

Szállítási költségek

Rendelés értéke utánvét átutalás
10.000 Ft-ig 1500 Ft 1500 Ft
10.000 Ft-tól 1500 Ft ingyenes

A fenti árak bruttó értékek, és nem pólónként, hanem csomagonként értendők.

Elkötelezett természetvédőként minimálisan szükséges és újrafelhasznált csomagolásban küldjük a rendelt pólókat. 1-3 pólót egyszerű papír borítékba, több póló esetén kizárólag már újra felhasznált dobozba csomagolunk. Emiatt ne lepődj meg, ha például snowboard kötés vagy cipősdobozban érkezik a rendelésed.

A rendelt pólókat általában már a rendelés napján elkészítjük, aznap vagy másnap feladjuk, a GLS pedig a feladást következő munkanap kiszállítja. Így a rendelésed 1-2 munkanapon belül megérkezik. Átutalás esetén természetesen a csomagot akkor készítjük el, ha az átutalásod beérkezett hozzánk. Ha sok munka gyűlt össze, vagy éppen túrázunk, kajakozunk, snowboardozunk valamerre a világban, akkor az 1-2 nap kitolódhat legrosszabb esetben 14 munkanapra. A hivatalos, Fogyasztóvédelmi tájékoztatónk szerint 14 napos határidőt vállalunk. Figyelem: ha túra miatt nem dolgozunk, és nem tudjuk tartani az 1-3 napos szállítási időt, akkor a Facebook oldalunkon ezt mindig kiírjuk.

Szállítás címnek kérünk, hogy olyan címet adj meg, ahol napközben a futár át tudja adni a csomagot! Ez lehet a munkahelyed, iskolád, nagyszülő, szomszéd címe is, de mindenképpen legyen, aki átveszi a csomagot és az utánvétes szállítás díját is ki tudja fizetni.
Amennyiben a szállítást a munkahelyedre kéred, úgy a neved és telefonszámod mellett a cég neve is szerepeljen a szállítási címben!
Előfordulhat, hogy a futár kiszállítás előtt felhív a megadott telefonon, így a megadott telefonszám legyen elérhető.

Ha a futár nem tudja átadni a csomagot, úgy a következő munkanapon automatikusan megpróbálja még egyszer kiszállítani a csomagot, ha ekkor is sikertelen, úgy a csomag visszakerül hozzánk. Az ilyen feleslegesen megrendelt, legyártott, és kiszállított pólók kárt okoznak nekünk, kérünk csak akkor rendelj pólót, ha azt át is fogod venni.

A megadott számlázási címre kiállított számlát, melyet a rendelt termékekről és a szállításról állítunk ki, a csomagban találod.